You are currently browsing the Packaging category
Displaying 1 entry.

C Epmbpc 10 Preparation Kits}

  • Posted on December 12, 2017 at 2:31 am

Click Here For More Specific Information On:

Submitted by: Jennifer Cheek

Question: 1

User1 is the parent owner and user2 is the child owner. What happens when user2 sets a work status? (Choose three)

A. If it is set to “Manager”, user1 can post a journal.

B. If it is set to “All”, only user1 and user2 can post a journal.

C. If it is set to “Locked”, neither can post a journal.

D. If it is set to “Manager”, user2 can post a journal.

E. If it is set to “Both”, user1 and user2 can post a journal

Answer: A, C, E

Question: 2

For which scenario is it impossible to use the work status?

A. To track the progress of a planning process

B. To lock a step in a Business Process Flow

C. To allow or disallow a user to modify data

D. To lock a region of data in an Application

Answer: B

Question: 3

For which users does the system prevent saving templates to the company folder? (Choose two)

A. For a non admin user with the Manage Template task

B. For a non admin user without the Manage Template task

C. For a user with the Primary Admin default function task

YouTube Preview Image

D. For a team leader with the Manage Template task

E. For a team leader without the Manage Template task

Answer: A, B

Question: 4

What dimension types are mandatory for the Application type Financial? (Choose two)

A. IIntercompany

B. TTime

C. SSubtable

D. DAudit

E. CCategory

Answer: B, E

Question: 5

Who is notified when a step is completed using Business Process Flow?

A. BPF Reviewe

B. BPF Manage

C. BPF Owne

D. BPF Use

Answer: C

Question: 6

Which settings do you need to make for the Source Account to calculate the annual net income (ANI) for the liability account?

A. Revenue and Cost, Destination Account = ANI, reverse sign

B. Expense, Destination Account = Revenue and ANI, reverse sign

C. Revenue and Cost, Destination Account = ANI, do not reverse sign

D. Expense, Destination Account = Revenue and ANI, do not reverse sign

Answer: C

Question: 7

Which fields are required to eliminate the investment when using the All Formula? (Choose two)

A. Source Account

B. Destination All

C. Account

D. Destination Group Account

E. Destination Equity Account

F. Destination Minority Interest

Answer: A, B

Question: 8

In SAP BusinessObjects Planning and Consolidation for NetWeaver, the language texts are missing.

How do you fix this issue?

A. Import transaction data.

B. Load data from the InfoProvider.

C. Refresh dimension members.

D. Import master data descriptions.

Answer: D

Question: 9

Which data management option is required to load transaction data from a file to an SAP BusinessObjects Planning and Consolidation Application?

A. Run the data management package.

B. Organize the package list.

C. Download the data file.

D. Maintain data management.

Answer: A

Question: 10

Which package group is customer-specific in SAP BusinessObjects Planning and Consolidation for NetWeaver?

A. Financial Processes

B. Data Management

C. Reporting Management

D. System Administrative

Answer: C

About the Author: Test Information:Total Questions: 105Test Number: C_EPMBPC_10Vendor Name: SAPCert Name: SAP CERTIFIED APPLICATION ASSOCIATETest Name: SAP Certified Application Associate – SAP Business Planning and Consolidation 10.0Official Site:

examcertify.co.uk

For More Details:

examcertify.co.uk/C_EPMBPC_10.html

Get20% Immediate Discount on Full Training MaterialDiscount Coupon Code: 79741B6012

Source:

isnare.com

Permanent Link:

isnare.com/?aid=1957058&ca=Computers+and+Technology }